Camen Design Forum

Delete

(Leave this as-is, it’s a trap!)

To delete this post you must be either the original author or a designated moderator.
The content of the post will be removed but the name and date will remain.

  • The post will be removed completely from the thread, rather than blanked
  • Only posts on the last page of the thread can be removed completely (so as to not break permalinks)

RE[3]: http and https?

cruft

I just switched my forum over to HTTPS and am having trouble with the fonts working properly now. I'm substituting the forum's default fonts with Google fonts using this:

%
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=News+Cycle:400,700|Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'>
%

It works with HTTP but not with HTTPS now.

---

First I went into `config.php' and changed the following: (false to true)

%
@define ('FORUM_HTTPS',         true);
%

That didn't work. Fonts still not loading.

Then in `start.php` I tried to change this (to no avail):

%
//the full URL of the site is dependent on HTTPS configuration, so we wait until now to define it
define ('FORUM_URL', 'https'.                                    //base URL to produce hyperlinks throughout:
        (FORUM_HTTPS || @$_SERVER['HTTPS'] == 'on' ? 's' : ''). //- if HTTPS is enforced, links in RSS will use it
        '://'.$_SERVER['HTTP_HOST']
);
%

Any thoughts?

:: @cruft added on 27 Jun ’15 · 14:32

It's as simple as changing HTTP to HTTPS in the following:

%
<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=News+Cycle:400,700|Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'>
%

cheers

Your friendly neighbourhood moderators: Kroc, Impressed, Martijn